top of page

Creatieve WE-time momenten

Bijgewerkt op: 26 feb.

Ga jij graag creatief aan de slag? Maar doe jij dit liever met vrienden of familie? Ontdek dan onze workshopboxen! Budgetvriendelijk en FUN gegarandeerd!

foto: leen.van.de.Sande
budgetvriendelijke huurboxen voor groepen

Ik ben zelf super graag creatief bezig en volg dan ook regelmatig een workshop. Maar ik ga nooit alleen op pad, … ik neem altijd een vriendin of mijn mama mee. Want hé, creatief bezig zijn is leuk, maar samen creatief bezig zijn, is dubbel zo leuk! Herkenbaar?


Ik vond het dan ook jammer, wanneer je als vriendengroep een creatief 'WE-time' momentje wilde inplannen er geen opties waren die ook budgetvriendelijk waren. En zo is het idee van een DIY workshopboxen ontstaan.

Onze workshopboxen zijn een uniek concept in de DIY wereld.

Ze bevatten al het materiaal en een stap voor stap handleiding, zodat jullie zelf aan de slag kunnen met de DIY activiteit. Budgetvriendelijk, want je betaalt geen dure workshopgever en ideaal als je de timing zelf in de hand wil houden! Ook ideaal om mee te nemen op een weekendje weg!


Omdat we bij ABOXx begrijpen dat vriendengroepen belangrijk zijn, hebben wij onze DIY activiteiten afgestemd op de doelgroep. Ben je een vrijgezellengroep of collega's op teambuilding, … Wij stemmen graag de DIY activiteit af op de groep. Ontdek de workshopbox voor jouw groep:

Ontdek al onze workshopboxen: https://www.aboxx.be/workshopbox


Omdat onze DIY activiteiten zo populair zijn bieden wij sinds dit jaar ook individuele DIY pakketten aan, voor wie niet kan wachten en al individueel aan de slag wil gaan.


Ontdek onze DIY pakketten: www.aboxx.be/DIY-pakketten

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page