top of page

Ontdek de perfecte bachelorette workshop in Lubbeek

Voor welk type bruid zoek jij een vrijgezellen workshop? Ontdek snel onze vier bachelorette workshops helemaal afgestemd op de 'bride to be' en haar vriendinnen.


Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke ervaring voor een bachelorettefeest? Zoek niet verder! ABOXx in Lubbeek (vlakbij Leuven) biedt vier gloednieuwe workshops aan, elk ontworpen om de bruid en haar beste vriendinnen te betoveren. Of je nu een ondeugende, romantische, trendy of natuurlijke bruid bent, er is voor elk wat wil. Match hieronder jouw bruid met één van onze workshops:


Of je nu een ondeugende, romantische, trendy of natuurlijke bruid bent, we hebben een workshop voor elk van jullie!


#1 - De ondeugende bruid


Voor de bruid die houdt van een beetje pit en lust, is de "lullige" workshop perfect! Hier kunnen jij en je vriendinnen je stoute kant ontdekken door creatief te zijn met piemels. Say whatttt? Ja hoor! In deze workshop versieren jullie een piemel van gips en maken jullie pikante zeepjes id vorm van een lul. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je geniet van een onvergetelijke ervaring vol plezier en opwinding.



#2 - De romantische bruid


Voor de dromerige en romantische bruid maken we de mooiste geurkaarsen. Duik in een wereld van zachte geuren, delicate bloemen en betoverende sfeermakers, terwijl je leert hoe je prachtige geurkaarsen kunt maken. Deze workshop belooft een onvergetelijke ervaring vol liefde en schoonheid te zijn.


Atelier X, waar de workshops doorgaan, ademt creativiteit! Een ideale plek om jullie vrijgezellen te starten. Vlakbij Leuven.

#3 - De trendy bruid


Voor de bruid die altijd op de hoogte is van de laatste trends, maken we kleurrijke kaarsen. Leer de nieuwste technieken om kaarsen de pimpen, experimenteer met kleurrijke dip dye of ontwerp je eigen confetti kaars. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je samen met je vriendinnen de nieuwste deco trends ontdekt rond kaarsen.


#4 - De natuur bruid


Voor de bruid die het liefst één is met de natuur, is er de wensboom workshop. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven terwijl je je onderdompelt in de rust en sereniteit van de natuur. Leer hoe je met een vuurpen de mooiste quotes en illustraties maakt op hout en maak je eigen wensveer uit klei. Deze workshop biedt de perfecte gelegenheid om te vertragen, te ontspannen en te genieten.





Of je nu op zoek bent naar een beetje ondeugendheid, romantiek, trends of natuurlijke schoonheid, ABOXx heeft voor elk wat wils. Maak van jullie bacheloretteparty een onvergetelijke ervaring van met één van deze leuke workshops.


Boek vandaag nog en bereid je voor op een dag vol plezier, lachen en mooie herinneringen met je beste vriendinnen.


Ontdek hier onze prijzen en formules:


ABOXx_bachelorette_workshops_2024
.pdf
Download PDF • 18.75MB

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page