top of page

Creatieve vrijgezellen ideeën

Bijgewerkt op: 26 feb.

Plan jij binnenkort een vrijgezellenfeest voor je beste vriendin of zus, maar weet je niet waar je moet beginnen? No worries, we've got your back!

Een vrijgezellen workshop bij ABOXx de ideale start van jullie dag onder vriendinnen!

Is de ‘bride to be’ een creatieve duizendpoot? En wil je dat graag doortrekken in de activiteiten van haar speciale dag? Dan ben je bij ABOXx aan het juiste adres. In ons hippe atelier in Lubbeek (vlakbij Leuven) kan je terecht voor de leukste vrijgezellen workshops. Of je nu gaat voor een romantische vibe of juist lekker ondeugend wil zijn, ons aanbod is eindeloos.

Klein budget? Dan is de bachelorette box een fantastisch alternatief!

Heb je echter een strak budget? En is een workshop te duur voor jouw party crew? Dan hebben wij een perfect alternatief! De bachelorette box! De waattttt?De bachelorette box is een workshop in een doos! Het bevat alles wat je nodig hebt om een creatief moment te organiseren voor de bruid en haar squad. Geen zorgen over dure workshopgevers of locaties, want jullie zijn zelf de baas en volgen gewoon de handige stap-voor-stap handleiding.


Elke bachelorette box is afgestemd op jullie vrijgezellen groep en helemaal in thema van liefde en vriendschap. Of je nu gaat voor een feeërieke bloemenkroon in je haar, een gouden halo-kroon op je hoofd of kiest voor een iets stoutere activiteit, waarin je piemels gaat pimpen... Elke box bevat (per persoon) het nodige creatieve materiaal, een handige handleiding en wordt opgestuurd met BPOST naar jouw adres! Lekker handig toch?


Let's get this party started! En ontdek onze bachelorette boxen:

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page