top of page

BETAALBARE DIY ACTIVITEITEN

Bijgewerkt op: 28 sep. 2021

Het idee van ABOXx is ontstaan tijdens het organiseren van de vrijgezellen van mijn beste vriendin. Als getuige of 'maid of honor' kreeg ik de super leuke taak om een dag te organiseren voor de toekomstige bruid. Ideeën had ik genoeg, maar … de zoektocht naar leuke activiteiten aangepast aan groep en die ook nog eens betaalbaar waren was niet evident.

De zoektocht naar leuke én betaalbare activiteiten voor een vrijgezellengroep was niet makkelijk!

Ik botste vooral op drie problemen (misschien herkenbaar voor diegenen die een vrijgezellen organiseren?!):


GROEPSACTIVITEIT - Een activiteit voor een vrijgezellen moet in de eerste plaats 'leuk' zijn. Samen plezier hebben, véél lachen … en herinneringen maken. De activiteit moet hierbij aansluiten, maar mag niet 'overheersend' zijn. Ik heb ooit deelgenomen aan een workshop 'make up' voor een vrijgezellen. We zaten allemaal aan een tafel met balpen en leerde make up tips toegepast op de bruid... twee uur stilzitten en luisteren … zo saai! (en zeker niets slecht over make up workshops want in het aanbod op internet zijn er ook leuke en interactieve!).


BETAALBAAR - Er zijn best wel veel leuke DIY activiteiten of DIY pakketten te vinden, maar vaak is deze dan voor één persoon. Wanneer ik dan voor mijn groep een activiteit wou reserveren had ik twee opties: of ik kocht voor iedere persoo