top of page

Knutselplezier voor het ganse gezin

Bijgewerkt op: 22 okt. 2021

De avonden worden langer, de dagen korter, het ideale moment om creatief aan de slag te gaan en bij ABOXx doen we dit altijd 'samen'. Want creatief bezig zijn is leuk, maar dit 'samen' kunnen doen met je kinderen of gezin is nog véél leuker!

Creatieve activiteiten voor het gezin

Bij ABOXx bieden we knutsel activiteiten aan, die net even anders zijn dan de doorsnee DIY activiteiten op de markt én speciaal aangepast aan gezinnen met kinderen.De familie box is de ideale activiteit om samen met kinderen te doen op een vrije dag of in een vakantie. Het is alle 'fun' van onze gekende huurboxen, maar dan speciaal aangepast aan gezinnen en kleine groepen (2 tot 3 personen) en steeds in thema (Halloween, kerstmis, Pasen).

De mooiste zelfgemaakte cupcakes voor het kerstdiner, of de schattigste zeepjes onder de kerstboom, …

De activiteiten van ABOXx zijn net even anders en zullen jullie nog nooit eerder gedaan hebben! En... het leukste is dat je dit samen met je gezin doet, echte 'quatily'-time! Zo beleef je de creatiefste momenten en dit samen met je kinderen.

Quality-time met je kinderen!

De ABOXx wordt verhuurd voor 48uur en bevat verbruiksmateriaal (deze mag je houden) & tools in functie van de DIY activiteit (deze worden verhuurd, zodat jij ze niet zelf moet aankopen). Zo kunnen jullie een ABOXx-ervaring hebben tegen een zacht prijsje.


Neem een kijkje tussen onze familie huurboxen www.aboxx.be/familie en laat je verrassen door onze originele activiteiten voor je gezin.

  • Schrijven met vuur;

  • zeepjes gieten;

  • Draagtas pimpen;

  • Cupcakes versieren;

  • Do-it clay;

  • Kaarsen gieten;

  • (beschikbaar voorjaar 2022) Papier scheppen.

Liefs,

Murielle van ABOXx15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page