top of page

De leukste kinderfeestjes beginnen met ABOXx

Bijgewerkt op: 25 sep. 2023

Betaalbare en creatieve boxen, speciaal voor het verjaardagsfeestje van jouw kind


Wil je een leuk en onvergetelijk feestje organiseren voor de verjaardag van je kind? Maar heb je geen inspiratie of tijd? Dan heeft ABOXx de oplossing voor je! Wij bieden verschillende creatieve activiteiten aan in een box. Al het materiaal en een handige stap voor stap handleiding zijn aanwezig. Zo organiseer je het leukste feestje voor je kind, zonder zorgen en rompslomp.Deze workshopboxen zijn de ideale activiteit op een verjaardagsfeestje. Het is alle 'fun' van onze gekende boxen, maar dan speciaal aangepast aan groepen met kinderen en steeds in thema. Wij zorgen voor alles! En jullie 'hosten' het perfecte feestje! Al onze boxen zijn budgetvriendelijk en bevatten materiaal voor max. 10 kinderen (op vraag kunnen wij extra materiaal toevoegen).


Ontdek al onze formules:

Cupcakes bakken en versieren

Cupcakes_kinderfeestjes_ABOXx

Onze populairste huurbox voor het verjaardagsfeestje van elk kind. Deze box bevat al het materiaal om jullie de schattigste cupcakes te laten bakken en versieren! En het leukste is … dat je ze daarna gewoon lekker opeet! ( Je hoeft dus geen dure verjaardagstaart meer te kopen, Je kids maken hem gewoon lekker zelf!


Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

De box komt met materiaal in verschillende moeilijkheidsgraden, zodat elk kind een mooie cupcakes kan versieren.Kleurrijke dieren pimpen

Kleurrijke dieren_ABOXx_kinderfeestjes
De nieuwste telg uit onze ABOXx familie, plezier verzekerd voor groot en klein. Wij voorzien de leukste 3D figuren, die de kinderen mogen verven en versieren. Met het handige kleurenwiel, leren de kinderen al spelenderwijs kleuren mengen. Kies uit twee thema's: dinosaurussen of wilde dieren.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Moeilijkheidsgraad: laag


Zeepjes gieten

Eén van onze klassiekers! Met deze box maken jullie de mooiste zeepjes. Voeg kleur- en geurstof toe en versier met decoratie of gedroogde bloemen. Met het meegeleverde inpakmateriaal gaan de kinderen naar huis met een leuk cadeautje.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (steeds samen met een volwassene).Meer informatie over onze creatieve kinderfeestjes formules: www.aboxx.be/b-daykids


Workshopboxen worden verzonden of kunnen gratis opgehaald worden in ons atelier in Lubbeek (Vlaams-Brabant).

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page