top of page

Een workshopbox van ABOXx, de ideale outdoor activiteit voor een vrijgezellen of babyshower.

Bijgewerkt op: 26 feb.

ABOXx (Activity in a BOX) heeft leuke DIY activiteiten voor groepen: vrijgezellen, babyshower, kinderfeestjes, teambuildings of vriendengroepen, om samen een leuk en creatief moment te beleven.

DIY activiteiten voor groepen

'Samen' is één van de vijf pijlers van ABOXx, want creatief bezig zijn is leuk, maar dit kunnen delen met anderen, vrienden of familie, is nog leuker! Daarom bevat een workshopbox materiaal voor alle deelnemers, zodat jullie SAMEN creatief kunnen zijn!


Elke workshopbox komt in een handige doos (onze naam 'Activity in a BOX' verklapt het al een beetje). De ideale manier om DIY activiteiten te koppelen aan het buiten zijn. Al het materiaal en een praktische stap voor stap handleiding worden meegeleverd, zodat jullie, zonder stress, kunnen genieten van een ABOXx ervaring in buitenlucht.Een leuke tip: de ABOXx wordt opgehaald in Lubbeek niet ver van het kasteel van Horst of het Provinciaal domein van Kessel-lo. Een idyllische plek voor een ABOXx ervaring in buitenlucht (met handige parkeermogelijkheden en bereikbaarheid met het openbaar vervoer).


Kijk snel op de website https://www.aboxx.be/workshopbox om al onze workshopboxen te ontdekken.

P.s. vraag bij je reservering naar de elementen waarop je moet letten om de workshopbox 'outdoor' proof te maken. Mits een paar kleine aanpassingen of extra's is elke ABOXx geschikt als buiten activiteit'. vb: voor de huurbox 'schrijven met vuur', heb je toegang nodig tot één stopcontact, …


Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page