top of page

Huur een ABOXx, de ideale outdoor activiteit voor een vrijgezellen of babyshower.

Bijgewerkt op: 3 aug. 2021

ABOXx (Activity in a BOX) verhuurt leuke DIY activiteiten voor groepen: vrijgezellen, babyshower, kinderfeestjes, teambuildings of vriendengroepen maar ook activiteiten voor kleine groepen (zoals gezinnen) om samen een leuk en creatief moment te beleven.

DIY activiteiten voor groepen

'Samen' is één van de vijf pijlers van ABOXx, want creatief bezig zijn is leuk, maar dit kunnen delen met anderen, vrienden of familie, is nog leuker! Daarom verhuurt ABOXx materiaal voor alle deelnemers, zodat jullie SAMEN creatief kunnen zijn!


Elke activiteit die je bij ABOXx huurt komt in een handige box (onze naam 'Activity in a BOX' verklapt het al een beetje). De ideale manier om DIY activiteiten te koppelen aan het buiten zijn. Al het materiaal en een praktische stap voor stap handleiding worden meegeleverd, zodat jullie, zonder stress, kunnen genieten van een ABOXx ervaring in buitenlucht.

Een leuke tip: de ABOXx wordt opgehaald in Leuven, vlakbij het Provinciaal domein van Kessel-lo. Een idyllische plek voor een ABOXx ervaring in buitenlucht (met handige parkeermogelijkheden en bereikbaarheid met het openbaar vervoer).